homepage   over ons    onze diensten    contact
Een goede vertaling wordt gekenmerkt door het feit, dat de tekst en connotatie (datgene wat de opsteller beoogt weer te geven) op de juiste wijze en in de juiste context in de doeltaal wordt geschreven. Daartoe moet de vertaler goed op de hoogte zijn van de cultuur, stijl en het taalniveau van de uitgangstekst (brontekst).

Pan-Text overstijgt alle taalbarrières. Dat betekent voor u, dat u op ieder gebied succesvol bent in uw communicatie.

Pan-Text levert voornamelijk twee diensten. Dit zijn vertalingen in bijna alle taalcombinaties en Desktop Publishing (ook wel DTP). Desktop Publishing houdt complete bewerkingen van uw documenten in tot het drukproces. We doen niet uitsluitend DTP, maar alleen in relatie met een vertaling.

Vanwege een steeds verder voortschrijdende ontwikkeling in wetenschap en techniek en het ontstaan van nieuwe vakterminologieën, is een vertaling al lang niet alleen meer het overbrengen van de ene taal in de andere. Van de vertaler wordt hedentendage een uiterste deskundigheid geëist op het betreffende vakgebied. Onze medewerkers hebben deze deskundigheid en ook de technische uitrusting overeenkomstig de huidige stand der techniek.
Onze vertalingen door 'native speakers' (dat zijn vertalers die vertalen in hun
moedertaal), staan garant voor onze kwaliteit. Ook maken wij bij Pan-Text gebruik van Translation Memory Tools (deze worden gebruikt in software programma's met als doel het ter beschikking staan van menselijke vertalers).

Desktop Publishing, (ook wel DTP). Dit houdt complete bewerkingen van uw documenten in tot het drukproces. Bij technische documentaties, zoals service- en montagehandleidingen, beschrijvingen van software e.d. ligt het zwaartepunt al naar gelang de wensen van de klant - op de meest uiteenlopende PC-programma's (zowel Windows als Macintosh).

Door onze know-how kunnen wij onze toepassingsmogelijkheden snel aan de behoeften van de klant aanpassen.
Gebruik onze DTP-service
Gebruik van Translati Memory Tools.
Kies je taal/Choose your language:
Nederlands / Deutsch

Vertalingen in bijna alle taalcombinaties
Desktop Publishing, (ook wel DTP). Dit houdt complete bewerkingen van uw documenten in tot het drukproces.

Klik hier voor meer over onze diensten.

Alphen aan den Rijn (Nederland)
Hohenseefeld (nabij Berlijn)
 
Techniek
Wetenschap
Economie
Rechten