homepage   over ons    onze diensten    contact
Pan-Text Nederland maakt deel uit van de Pan-Text-groep, is opgericht in 1990 en is in Nederland en België (Nederlands sprekende deel) actief. Pan-Text Nederland is een (technisch/juridisch en commerciële) vertaalorganisatie.

Pan-Text Nederland vertaalt al jaren voor gerenommeerde (multinationale) ondernemingen en kan zich beroepen op kwaliteit en concurrerende prijzen. (zie onze prijslijst).

Onze deskundigheid waaraan wij niet tornen, blijkt o.a. uit het volgende:
Pan-Text vertalers zijn professionals, hebben alle verschillende studie- en vakrichtingen, zijn meestal beëdigd, zijn zgn. "native speakers", d.w.z. dat zij in hun moedertaal vertalen en veelal in hun eigen land woon- en werkzaam zijn (in-country translators) en worden door ons (en enkele vaste klanten) periodiek gecontroleerd. Hun actuele taalkennis en de meest geavanceerde communicatietechnieken waarvan wij gebruik maken garanderen uw en onze kwaliteit.

Vertalingen in bijna alle belangrijke taalcombinaties, dus ook taalcombinaties waarin het Nederlands geen doel- of brontaal is (bijv. Engels - Frans, Duits - Engels, v.v.)
Desktop Publishing (ook wel DTP). Dit is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk, en die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften, brochures, en dergelijke, met gebruik van een pc

Individuele, flexibele en klantgerichte oplossingen (service)
Gratis correctielezen van proefdrukken
Specialisaties afgestemd op de opdracht
Duidelijkheid over prijzen en termijnen
Langdurige samenwerking met gekwalificeerde, gespecialiseerde en praktijkgeoriënteerde vertalers in-house en over de gehele wereld
Gebruikmaking van databanken voor eenduidige terminologie en adequate vertaaltools (zoals TRADOS)
Toegerust met de modernste informatie- en communicatietechnologie
Kies je taal/Choose your language:
Nederlands / Deutsch

Vertalingen in bijna alle taalcombinaties
Desktop Publishing, (ook wel DTP). Dit houdt complete bewerkingen van uw documenten in tot het drukproces.

Klik hier voor meer over onze diensten.

Alphen aan den Rijn (Nederland)
Hohenseefeld (nabij Berlijn)
 
Techniek
Wetenschap
Economie
Rechten